26.11.16

PRE-CHRISTMAS PARTY OUTFIT


Pictures: Heini Saari
Edit: By me

High heels H&M | Skirt Boohoo
Blouse H&M | Fur coat Cubus | Ear rings H&M Bag Nelly.com

Heippa kaikki!

Pikkujouluaika on pian taas täällä! Tähän pimeimpään ajankohtaan sattuvat pikkujoulut on hauska ja yhdistävä tapa päättää vuosi ja aloittaa joulun aika. Pikkujoulut naurattaa ja antaa iloa selviytyä tästä pimeimmästä ajanjaksosta.

Pikkujouluissa nautitaan ehdottomasti herkuista, hyvästä seurasta ja ehkä muutamasta lasillisesta glögiä. Pikkujoulut rentouttaa ja yhdistää.Ystävien kesken on ihana juhlia!

Tänä vuonna ajattelin valloittaa pikkujoulujen tanssilattioita rennosti ylä- ja alaosasta koostuvasta asusta. Hyödynsin vaatekaapistani jo löytyviä lempivaatteitani, ja rakensin asun niiden ympärille. Sifonkipaitaa ja tekonahkahametta. Olen myös huomannut, että pelkillä asusteilla perusvaatteistakin saa muokattua helposti juhlavan kokonaisuuden. 

Minun tapauksessa asun kruunasivat ehdottomasti yksinkertainen mokkalaukku ja söpöt, mutta näyttävät tupsukorvikset! Tiukan nahkahameen kanssa yläosa saa mielestäni olla rento, mutta asusteissa voi olla vähän myös blingiä, jolloin arkisetkin yhdistelmät muuttuvat salonkikelpoisiksi, ainakin rennompiin pikkujouluihin. 

Hey guys! The pre-Christmas season has begun. Here is my relaxed festive outfit, a leather skirt and chiffon blouse together with beautiful earrings. Outfit is simple but easy to create by basic clothing. When I use the basic clothes, I use pretentious accessories. Outfit is then more interesting. This way you are ready to party! Have a nice pre-Christmas party!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti