5.11.16

COLORFUL AUTUMNHei kaikki pitkästä aikaa!

Pidin pidemmän postaustauon kuin alunperin tarkoitus. Minun kesäni oli täynnä aurinkoisia ja iloisia hetkiä, mutta myös ikäviä sattumuksia. Onneksi olen niistä jo selvinnyt hiljalleen ja ajattelin alkaa kirjoittamaan blogia taas uudestaan, mutta ensi alkuun parilla postauksella viikossa. Tahti varmasti kiihtyy, kun saan inspiraatiopuuskan ja soviteltua ystäväni kanssa kuvaussessioita. 

Kesän loisto ei katoa täysin syksyn myötä. Fiilistelinkin paljon alkusyksyn tunnelmaa ja väriloistoa luonnossa. Joskin tänne Kuopioon on jo satanut ensilumet ja kirpakat pakkaset. 

Talvi saapuu, mutta niin myös aikakausi, jolloin on luvallista kääriytyä viltin alle ja olla enemmän kotona kuin kesällä, jolloin piti olla menossa joka päivä, koska Suomen kesä on valitettavan lyhyt. 

Joka tapauksessa on mukavaa palata blogin ääreen uudestaan pidemmän tauon jälkeen ja kirjoitella kuulumisia tänne! Luvassa on varmasti joulufiilistelyä, sillä olen vuosien aikana oppinut rakastamaan joulua aivan eri tavoin!

Tästä se matka taas alkaa! Tervetuloa takaisin! 

Hi all, after a long pause! The summer was sunny and full of happy moments, but also unpleasant incidents. Luckily I have them already survived and I thought begin to write blog posts all over again! I thought at first to write posts a few times a week. In any case, it is nice a return to the blog again and to write news and photographs here!

This is where my blog starts to again! Welcome back! 

2 kommenttia:

  1. Ooh mikä syksyn väriloisto! Kiva, kun olet palannut blogin pariin. Joulua ja postauksia odotellen. -Heini2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Blogin ääreen onkin ihanaa palata sapattivapaan jälkeen! Postauksia suunnittelemaan siis! :)

      Poista